Onze school in de tijd van het coronavirus

Vanaf 11 mei onderwijs weer 'gewoon' op school

Tijdens de persconferentie van de regering op 21 april is duidelijk geworden dat onze school vanaf 11 mei weer open mag voor onze leerlingen. We zijn hier heel blij mee. Zo kunnen we samen met plezier de laatste weken van dit schooljaar ingaan.

We zetten ons ervoor in om het onderwijs weer als vanouds en zo gewoon mogelijk te verzorgen. Daarbij houden wij ons aan de richtlijnen van de RIVM en volgen wij het protocol van de PO-raad. Wat dit betekent voor onze onderwijsteams en voor u als ouders of verzorgers, leest u in deze brief.

We zijn heel blij dat we weer zoveel mogelijk ons ‘normale leven’ kunnen gaan oppakken. Het zal voor iedereen wennen zijn, en we zullen ongetwijfeld tegen problemen aanlopen die we nu nog niet voorzien hebben, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we die problemen dan ook weer samen zullen oplossen.

Samen gaat het ons lukken!